Wenkbrauw styling

Voor het stylen van je wenkbrauwen kun je ook bij Beautycave Katwijk terecht. Ik bied verschillende wenkbrauw behandelingen aan. Afhankelijk van het volume van jouw wenkbrauwen kunnen we samen de beste manier van wenkbrauw styling uitkiezen. 

 

WENKBRAUW VERF
Werkbrauw verf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes ook gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller. Het effect is ongeveer drie tot vijf weken zichtbaar. Het voordeel van wenkbrauw verf is dat je makkelijker de geshapete vorm van de wenkbrauw kunt accentueren met een potlood of poeder.

 

HENNA
Henna verf is een pasta waarmee ik de wenkbrauwen aanzet. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen eventuele gaatjes opgevuld worden. Het voordeel van henna is dat de wenkbrauwen door de afdruk op de huid langer een vollere look geeft. Zo hoef je niet na een week zelf met een potlood of poeder aan de slag.

 

SHAPEN
Het shapen van de wenkbrauwen houdt in dat ik de wenkbrauwen wax en epileer. Met een milde wax die alleen aan de haartjes hecht verwijder ik de (dons)haartjes. Ik gebruik een hars die geschikt is voor de gevoelige huid. Ten slotte epileer ik de kleinste en resterende haartjes om de perfecte vorm te creëren.

Wenkbrauw styling by beauty cave Katwijk